Així queda la llista de festivals en agost

Ja estem a punt de començar l’últim mes d’estiu d’enguany i anem preparant la visita als últims festivals que ens queden pendents que no són pocs. Trau la llapissera i apunta perquè no pots faltar a cap d’aquestes dates durant l’agost.

ARENAL – Del 30 de juliol al 4 d’agost

Totes ja sabem el que passa a Borriana durant el primer cap de setmana d’agost! L’Arenal, un dels festivals valencians més internacionals comença aquesta setmana. Aitana, Louis Tomlinson, Yandel, Lola Índigo o Morad són solament un xicotet tast de tots els noms que componen el cartell sencer! No pots faltar!

Arenal Sound (@ArenalSound) / X

MEDUSA – Del 7 al 12 d’agost

Els fans de la música electrònica ja tenen aquesta data preparada des de l’any passat i és que el Medusa Festival ja és un clàssic de l’estiu valència. Com tots els anys, tornarà a Cullera, la Ribera Baixa per fer-nos vibrar amb artistes de la talla de Dimitri Vegas, Steve Aoki, Sebastian Ingrosso o Hardwell. Una edició plena d’artistes de nivell per a celebrar el que serà el seu 10é aniversari.

cartel de artistas para 10 ANIVERSADIO MEDUSA, actualizado 23/04

BRILLA TORREVIEJA – Mes d’agost

Torrevella és una ciutat brillant i ho demostra amb el seu cicle de concerts Brilla Torrevieja. Jason Derulo, Ana Mena o El Barrio són alguns dels artistes que es deixaran caure pels escenaris durant els caps de setmana d’agost. Una varietat d’estils a la que no podràs faltar!

RABOLAGARTIJA – Des del 15 al 17 d’agost

Rulo y la Contrabanda, Soziedad Alkoholika, Chambao, SFDK, Rayden o La Pegatina formen part del Rabolagartija, que estarà celebrant-se a Villena durant els dies 15 i 17 d’agost. T’apuntes a un dels festivals d’interior més importants del panorama valencià?

ROTOTOM SUNSPLASH – Del 16 al 21 d’agost

I no podia faltar en aquesta llista un dels festivals més longeus. El festival Rototom Sunsplash de Benicàssim, que presenta un cartell divers dins del Reggae i les seues variants que inclou icones del roots reggae com Twinkle Brothers i Marcus Gad & Tribe, i també dancehall amb Beenie Man i Fyahbwoy. A més, destaca la participació del nigerià Flavour, que portarà l’afrobeats al Main Stage, i Samuel Blaser, que oferirà el primer espectacle de jazz del festival amb un tribut a Don Drummond. L’eclecticisme musical es complementa amb artistes com Etana, Naomi Cowan i Bia Ferreira. El festival també incorpora novetats en altres escenaris, com Jamkunda Stage i Dub Academy, que exploren gèneres afromoderns i la cultura sound system.

rototom 2014

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €