Abril, la nova proposta de la música en valencià

La jove artista valenciana Abril irromp en l’escena musical amb una nova proposta i seu primer senzill Desig, que arriba acompanyat d’un videoclip. La natural de Benissa arranca, amb aquesta cançó, la seua carrera en solitari en l’escena del pop electrònic en valencià.

El seu estil s’entrellaça entre sons moderns i arrels tradicionals i bé ho demostra en aquesta cançó que ha estat produïda per Pasqu Giner, compositor i productor de la banda Aspencat i que s’ha gravat en Anima Studio, a Dénia. La influència d’Abril naix d’artistes com ara Rosalía, Billie Eilish o Sandra Monfort, on combina lletres introspectives amb ritmes pop i matisos electrònics creant un so propi que la fa connectar amb tota mena de públic.

Respecte al primer tema que ha publicat, Desig, podem veure com la benissera ens presenta una història d’amor i de passió. La lletra evoca un viatge compartit on la nostàlgia i el desig o protagonistes conjuntament amb eixes dues persones que volen mantindre viva la flama de la seua connexió. Una xicoteta mostra de l’estil que podem esperar d’ella en el primer disc que presentarà en els pròxims mesos.

La proposta visual que acompanya aquesta cançó ve de la mà d’Helga Ambak, una professional de la indústria que ha treballat amb tota classe d’artistes des de Smoking Souls fins La Fúmiga. Ací vos deixem el videoclip que ha eixit de la col·laboració de les dues artistes:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €