Arriba la desena edició del Fesporrat d’Altea

S’apropa el final de setembre i, com tots els anys, arriba el Fesporrat en la que serà la seua desena edició. Aquest festival anual protagonitzat per grups de música en valencià marca la seua data de celebració per al 28 de setembre, coincidint amb l’acabament de les Festes Majors d’Altea.

Per a l’elaboració dels concerts d’enguany, l’Ajuntament d’Altea ha treballat conjuntament amb la productora Primavera d’Hivern per presentar el seu cartell, ple d’artistes amb molt potencial com ja han demostrat en altres concerts arran dels territoris de Diània. Aquest concert serà gratuït i se celebrarà a l’Aparcament Basseta, ubicat al Camí de l’Algar.

Ja coneixem l’horari dels concerts i les activitats que es realitzaran durant aquesta nit de festival. La festa començarà a les 18.00 h amb l’eixida del correbars, que finalitzarà al recinte dels concerts a les 21.30 h per a donar pas al sopar. Dins de l’espai podreu trobar servei de barra i zona per a menjar. Els concerts esclataran a les 22.30 on Quinto serà qui obrirà el show de la nit. La nova proposta del xic de Pego arriba fort i no deixarà a ningú indiferent. Esther serà la segona a actuar i ho farà a partir de les 23.50 h. La vinarossenca arriba després d’haver estrenat el seu últim senzill “La millor de les mentires”. Després gaudirem del concert de MO’ROOTS, un grup musical de la Marina que compta amb un EP i diversos senzills publicats. Per últim, tancarà la nit DJ CATE, que ens mostrarà el seu show en directe.

Si vols assabentar-te de les últimes novetats del Fesporrat, et recomanem que els seguisques en totes les seues xarxes socials, com ara Instagram o Facebook!

Arriba la desena edició del Fesporrat d'Altea

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €