Moniàtic torna amb novetats per a la nova edició

El festival Moniàtic arriba a la seua 14à edició des que va començar la seua trajectòria l’any 2002. Aquesta trobada musical que se celebrarà del 19 al 21 de setembre torna al barri del Partidor d’Alcoi amb molta música i diferents activitats gratuïtes per a tots els públics.

La programació destaca per donar cabuda a diferents propostes culturals, en la línia d’aquest festival autogestionat i independent, així que la varietat és un dels plats forts de l’edició d’enguany.

La inauguració serà el dijous a les 20.00 al pub l’Escenari, on es representaran dues actuacions de microteatre a càrrec de l’Escola Municipal de Teatre.

El divendres, segon dia de Moniàtic, començarà a la llibreria Detroit amb un pòdcast en directe de la mà d’Un cabàs d’històries per a després traslladar-nos al Centre Ovidi Montllor a les 20.00 on hi haurà una visita guiada per l’exposició Primavera musical.

El dia fort d’aquest festival serà el dissabte on tindrem activitats des del matí fins ben entrada la nit. A les 9.00 començarà la ruta guiada L’Alcoi de la novel·la Júlia on Jordi Tormo serà el guia d’aquest esdeveniment. A les 11.30 els més menuts seran els protagonistes en l’actuació de Rondaballs, una proposta que ve de la mà d’Almudena Francés i Lluc Llorens (El Diluvi) per a després donar pas al col·lectiu Noies i Noise que posarà la banda sonora al vermut.

Pel que fa a la vesprada, tindrem un to més reivindicatiu amb una manifestació al CSO Cals Flares amb motiu d’una nova ordre de desallotjament del centre social per part de la SAREB per al dia 26 de setembre.

Programació del Festival Moniàtic 2024

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €