Malifeta anuncia el seu primer concert a València

Fa un any que Malifeta va publicar el seu primer disc, Mitologia i no hi ha millor forma de celebrar-ho que amb la seua primera data de concert: el 8 de novembre a la sala 16 TONELADAS de la ciutat de València. Un esdeveniment que arriba quatre anys després de la fundació d’aquest projecte pandèmic.

Malifeta és una invocació a Don Omar i Emma Goldman, a Daddy Yankee o Joan Fuster, una proposta que et farà vibrar i lluitar contra l’avorriment en aquesta primera data que ha tancat al Cap i Casal. El seu primer treball, Xinxeta, va ser un videoclip gravat des de la seua casa amb imatges del seu dia a dia, va ser tota una declaració d’intencions que va córrer per la xarxa sumant escoltes.

Després vingué Mitologia, el seu segon disc que es va publicar el novembre de 2023. Ara, un any després i per celebrar aquest aniversari, la banda ha tancat el seu primer concert a la ciutat de València, del qual ja pots comprar la teua entrada entrant el següent enllaç.

De fet, aquesta notícia no ha arribat a soles, ja que la banda ha aparegut amb una nova imatge i dues noves incorporacions que s’uniran a Arnau (Zoo) i Mireia (Pupil·les), que no seran altres que Toni Fort “Póllet” (saxofonista i productor de Zoo) i Cate Giorgi (pianista, cantant i DJ)

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €