Trovam presenta una edició amb més de 50 artistes

Ja coneixem el cartell artístic de la dotzena edició de la Fira de la Música Valenciana Trovam. Alguns dels noms ja són coneguts d’altres edicions, com ara Cactus, Miquel Gil, Sandra Monfort, Santero y los Muchachos, Tacho o Gorka Urbizo, però a aquests se sumen un total de 26 nous intèrprets de diverses procedències i sonoritats.

La presència del flamenc heterodox ve de la mà de Niño de Elche, el transfolk de Palmer, la música d’autor fa la seua presència amb Borja Penalba, la representació del pop electrònic prové de Pau Corea i, també hem de tindre en compte la nova visió que ens aportaran les gallegues Fillas de Cassandra, que assistiran per primera vegada a aquesta fira que se celebrarà entre el dijous 14 i el dissabte 16 de novembre a Castelló de la Plana.

Trovam està organitzat, com tots els anys per la Valencian Music Association amb la col·laboració destacada de la Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació de la Generalitat Valenciana a través de l‘Institut Valencià de Cultura. Aquesta fira s’ha convertit en un aparador que mostra la varietat de la música valenciana.

En total, seran més de 50 propostes artístiques en directe les que passaran pel Trovam d’enguany amb diversitat d’estils des dels ja mencionats als quals se sumarà la música urbana de Seserino o Reina Mora, una agrupació que fa una relectura de les tradicionals marxes mores amb l’addició dels ritmes i els instruments electrònics.

Si vols conéixer totes les novetats que formaran part d’aquesta edició de Trovam, la Fira de la Música Valenciana, et recomanem que visites el seu web, al qual podràs accedir des del següent enllaç.

Cartell Trovam 2024

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €