On veure Les vacances de Mara en valencià?

Les vacances de Mara és la nova pel·lícula d’Elena Escura, directora darrere de curtmetratges com ara Escala en Madrid o Hàbitat, qui s’estrena amb aquest llargmetratge que li va fer guanyar el Premi Berlanga a Millor Direcció.

Mara visita inesperadament a una vella amiga, Vera. Després de passar una jornada juntes, s’acomiaden: són vacances de Pasqua i ambdues tenen viatges programats. No obstant això, quan Vera se n’ha anat, Mara retrocedeix sobre els seus passos i presa una decisió inquietant: instal·lar-se a casa de la seua amiga. Durant alguns dies, Mara no sols viu en la llar de Vera, sinó que a més es vist amb la seua roba, cuina les seues receptes i fingeix ser ella. Quan Vera arriba a casa, ambdues s’enfronten a una sèrie de converses que desempolsen ferides del passat, rancors i culpes que creien oblidades. 

Aquests són els cinemes on podràs gaudir de Les vacances de Mara en la seua versió original en valencià subtitulada en castellà durant la setmana del 27 de setembre*:

  • BABEL, València
  • ABC PARK, València
  • KINEPOLIS, Alacant
  • CINES AXION, Gandia

*consulteu la cartellera a partir del 4 d’octubre, per conéixer la resta de sessions d’aquesta pel·lícula en els diferents cinemes.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €