Les novetats del festival Cridem pel Clima

El festival Cridem Pel Clima torna en la seua quarta edició amb un format renovat per als pròxims dies 9 i 10 de novembre en el Centre Cultural La Rambleta, a la ciutat de València. Aquest esdeveniment cerca combinar la música, el talent local i emergent i, per descomptat, la consciència climàtica amb el propòsit de reflexionar sobre la crisi ambiental a la qual s’enfronta la nostra generació mentre gaudim del millor art i l’entreteniment.

El plat fort del festival no és altre que la música en directe. Des del dissabte a la vesprada i fins el diumenge al matí els protagonistes seran les actuacions musicals, que vindran de la mà de Carlangas y los Cubatas, Tiburona, Tenda, Caramelo, Calivvla, Emilia Pardo y Bazán, Nita Boneta i DJ Amable. Una proposta que advoca per la varietat d’estils i propostes.

Però això no serà tot, ja que hi haurà activitats per a totes les edats. Com, per exemple, el taller infantil El Mural del Clima, on s’explicarà el canvi climàtic i les seues solucions per als més menuts de la casa. El dissabte a la vesprada, a les 17.30 serà el moment de Cañas & Podcast: ¿Otro podcast? La Climática una activitat en directe per aprendre com fer un pòdcast amb una temàtica de clima, posant el focus en el guió, el disseny sonor i les errades com una manera de poder avançar en la creació artística.

Si vols tindre l’oportunitat d’assistir a la quarta edició del festival Cridem Pel Clima ja pots fer-te amb la teua entrada a través del següent enllaç.

Cartell Cridem pel Clima 2024

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €