Foguera posa la problemàtica de l’habitatge sobra la taula

El pròxim 8 de novembre, a les 19.00 hores, el Jardí Botànic de València acollirà la quarta edició del cicle Foguera, organitzat per Escola Valenciana i Tresdeu Media. Aquest any, l’esdeveniment se centrarà en dues problemàtiques que afecten especialment el jovent: la crisi de l’habitatge i la precarietat laboral.

Amb l’objectiu de visibilitzar les desigualtats i la inseguretat que aquestes qüestions generen, el cicle Foguera es presentarà com un acte reivindicatiu i festiu. L’organització busca sumar veus i forces en defensa del dret a un habitatge digne, així com denunciar la pressió turística i immobiliària que afecta els barris de València.

Entre les activitats destacades, es podrà gaudir del pòdcast en directe Xusma Deluxe, que aborda temes socials i polítics valencians amb un to satíric. Aquesta edició comptarà amb la participació de Pablo Fuster, membre de La Saïdia Comuna, un col·lectiu veïnal que lluita per la sostenibilitat social i mediambiental del barri de La Saïdia.

A més, la música tindrà un paper important amb l’actuació de Quinto, un artista que va formar part del grup Reacció i que arribarà per mostrar-nos part del seu primer disc en solitari, titulat V. Aquesta proposta musical promet aportar una perspectiva fresca i crítica al debat sobre les problemàtiques socials.

Foguera manté l’esperit crític de les edicions anteriors, centrant-se en les inquietuds del jovent i les seues lluites quotidianes. L’entrada és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia a través del següent enllaç. Amb aquesta iniciativa, l’organització pretén no només entretenir, sinó també estimular la reflexió i l’acció col·lectiva davant les problemàtiques socials actuals.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €