Mushkaa, La Fúmiga, Figa Flawas, Pep de la Tona… Festivern 24/25 ja crema!

El Festivern, el festival de les comarques centrals, torna per a celebrar els seus vint anys amb una edició especial de quatre dies que omplirà Tavernes de la Valldigna de música i festa del 28 al 31 de desembre. En esta edició, el festival més esperat de la nit de Cap d’Any valenciana incorpora 32 bandes al seu cartell, prometent una experiència inoblidable per als milers d’assistents que es reuneixen cada any.

Entre els artistes més destacats, es troba Mushkaa, que a més debutarà en el festival. Amb ella, encapçala el cartell La Fúmiga, banda que a més se sumarà al concert matinal dirigit al públic infantil, la segona edició del Festivernet, que se celebrarà el 29 de desembre.

El concert comiat dels escenaris de Xavi Sarrià; el retorn de Figa Flawas, Talco o Boikot; l’estrena d’artistes com Malifeta, Quinto, Jarfaiter, Pep de la Tona o Sandra Monfort; i les actuacions de Zetak, Reincidentes, Buhos o Els Catarres són alguns dels destacats d’un cartell, amb una oferta musical eclèctica, que el festival ha anunciat recentment.

A més, el Festivern, s’uneix a l’homenatge al centenari del poeta Vicent Andrés Estellés, adoptant un dels seus versos, “No ens han parit per a dormir”, com a lema, el qual ha mostrat en un vídeo molt emotiu que repassa els 20 anys de trajectòria del festival.

Les entrades podran adquirir-se este dilluns en Codetickets a partir de les 19:00 h.

SOBRE EL FESTIVERN
Durant quatre dies, Tavernes de la Valldigna acollirà a milers de persones en este festival que, a més de concerts, ofereix zona d’acampada, campionats esportius, concursos i tota mena d’activitats paral·leles. En els últims dies de l’any, la localitat duplica la seua població, convertint-se este poble en l’epicentre musical i cultural del país.

El festival està presidit per una carpa gegant que s’ha convertit en l’escenari referent per a la música i la cultura valenciana, actuant sobre ell artistes i bandes internacionals al llarg d’estos 20 anys de vida. Tot un ritual iniciàtic per a joves i no tan joves que decideixen passar la nit de Cap d’Any en este esdeveniment cultural desenrotllat amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

Del 28 al 31 de desembre, torna el Festivern, el festival més gran celebrat a l’estat espanyol en Cap d’Any, al qual acudeixen milers de persones a gaudir de la música en directe en una de les majors cites culturals del nostre territori.

Festivern 24 25

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €