València s’ofega per la turistificació

La pèrdua de la identitat pròpia i cultural que ens uneix com a poble, el problema de l’accés a la vivenda, la devastació del territori en favor de la construcció i edificació desmesurada, la desaparició del comerç tradicional, els problemes de contaminació i convivència que es generen i la pujada de preus generalitzada i precarització en sectors com l’hostaler són sols la punta de l’iceberg de la problemàtica que afecta la ciutat i desplaça forçosament el veïnat.

És per tot això, que amb aquesta manifestació es pretén alçar la veu enfront de les institucions demanant la regulació efectiva del lloguer i de compravenda de vivenda, un parc de vivenda pública digna i sense caducitat mitjançant l’aprofitament dels immobles existents, l’atur dels desnonaments sense alternativa habitacional, la prohibició dels apartaments turístics, el desenvolupament d’una normativa que regule la quantitat i distribució d’establiments i allotjaments destinats al turisme, l’atur de l’entrada de creuers, la protecció dels espais naturals, la paralització de l’ampliació del port i de l’aeroport, així com el decreixement del turisme, del consum de recursos i de la contaminació que aquest genera.

El 19 d’octubre a les sis de la vesprada, València cridarà per fomentar i recuperar el teixit veïnal, els espais privats i públics; per la defensa d’un dret fonamental com és el de la vivenda; per preservar la identitat i cultura valenciana i per dir no a les entitats responsables de la turistificació, que oprimeixen i mercantilitzen els drets fonamentals de les persones i el seu territori.

VALÈNCIA S'OFEGA

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €