Arriben les Tertúlies Musicals a la Ribera del Xúquer

Han arribat les Tertúlies Musicals a la Ribera del Xúquer, un espai creat per músics per tal de fomentar l’escolta, la reflexió i el debat al voltant de la música en forma de col·lectiu obert a qualsevol persona que mantinga les mateixes inquietuds. El propòsit d’aquesta organització no és altre que donar el coneixement per entendre com funciona tot el procés que hi ha darrere de la creació d’aquesta classe d’art i, per això, des d’aquesta associació es programaran un parell de xarrades anuals amb una perspectiva multidisciplinària, coincidint amb els mesos d’abril i octubre.

La pròxima de les xarrades està prevista per al 4 d’octubre i vindrà de la mà d’Iván Llopis, un dels talents valencians més rellevant si parlem de la creació de música per a publicitat. El seu treball s’ha centrat en el context del seu estudi de so artístic Banjo Soundscape. Dins de la seua trajectòria, Iván ha desenvolupat paisatges sonors per a marques com Freixenet, Givenchy, Coca Cola, Filmin, BWM, Audi, Discovery Chanell, Movistar + o National Geografic, rebent guardons per alguns d’ells, entre els que podem destacar el “International Music & Sound Award” i el “New York TV & Film Award”.

En la propera conferència del dia 4 d’octubre, Iván posarà el centre de la conversa en el seu procés formatiu com a músic i com va començar a compondre per a la publicitat. També aprofitarà per desgranar tres dels seus projectes, per a després obrir una tertúlia pública on es debatrà sobre els temes que es tracten en la conferència.

Si voleu assitir a aquesta tercera xarrada de les Tertúlies Musicals a la Ribera del Xúquer solament has d’apuntar-te entrant al següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €