El Pirata V.I.P ja té nova data de celebració

El Pirata ja té nova data de celebració per a la seua edició Pirata V.I.P Edition que se celebrarà a l’Auditori Marina Sud de la ciutat de València i és que el pròxim 31 d’octubre tindre l’oportunitat de gaudir dels concerts d’aquest spin-off d’un dels festivals de l’estiu valencià més importants.

Els artistes han canviat, però l’essència dels concerts continua amb la selecció d’artistes que se’n pujaran als escenaris. Rels B tornarà al Cap i Casal, el mallorquí s’ha convertit en tota una sensació tant en l’àmbit nacional com internacional arribant a fer sold out en països com Mèxic, Argentina, Xile o Perú.

Per descomptat, no estarà sol en aquesta nit V.I.P., ja que l’acompanyaran una selecció d’artistes de gran nivell. Entre ells, podem destacar a Recycled J, un raper i compositor reconegut per la seua fusió de ritmes urbans i lletres introspectives; Pure Negga, un artista amb un estil únic que combina el hip-hop amb influències de la música electrònica; Lara Taylor, una cantant emergent que destaca per la seua potent veu i temes que aborden l’amor i l’empoderament; i Los Chikos del Maíz, que actuaran en aquesta edició dins de la seua gira d’acomiadament dels escenaris.

Podrem gaudir d’una excel·lent selecció d’artistes després que el festival es cancel·larà a causa de les condicions meteorològiques. Si vols tenir l’oportunitat d’assistir a aquesta nova data de concerts, pots adquirir la teua entrada a través del següent enllaç.

La Pirata V.I.P ja té nova data de celebració

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €